Made in Harjavalta

Puustelli on tunnettu korkealuokkaisista tuotteistaan ja palveluistaan. Jo vuodesta 1983 lähtien olemme olleet Suomen ostetuin ja arvostetuin keittiömerkki*.

Harjavalta-laadusta syntyi käsite jo vuosikymmeniä sitten. Kalusteet valmistetaan aina korkealuokkaisista materiaaleista ja mekanismeista, ekologisuudesta tinkimättä. Moderni tehdas sekä tuotanto- ja valmistustavat varmistavat asiakkaallemme kestävät, pitkäikäiset ja turvalliset tuotteet. Puuovien valmistus kertoo puuseppäperinteiden säilymisestä tehtaallamme. Puustelli-laadusta kertoo sekin, että asiakkaistamme huikeat 93% on tyytyväisiä toimintaamme**. Teemme intohimoisesti töitä yltääksemme yhä parempaan suoritukseen. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta.

ISO 9001 laadunhallintajärjestelmä

Panostamme osaamiseen, kestävään kehitykseen ja luotettavuuteen. Bureau Veritas on arvostettu tunnus, myös kansainvälisesti. Puustelli on saanut oikeuden käyttää tätä tunnusta jo vuosia.

ISO 9001 on sertifioitu laadunhallintajärjestelmä, joka on laajuudessaan ainutlaatuinen koko kalustetoimialalla. Sen kattavan tarkastelun kohteena ovat yrityksen koko toiminnan osa-alueet aina tuotekehityksestä, tuotannosta, hankinnoista, kuljetuksesta, asennukseen sekä myymälätoimintoihin saakka.

Kotimaisuus

Vaalimme kotimaisuutta ja suomalaisia työpaikkoja kaikin tavoin. Siksi kaikki Puustelli-kalusteet valmistetaan Harjavallassa, omalla tuotantolaitoksellamme.

*Rakennustutkimus RTS Oy

**InnolinkResearch Oy 2015