Yhteistyökumppanit

Kodinkoneet

Puustelli-mallistossa on jokaista integroitavaa kodinkonetta varten suunniteltu myös oma kalusteensa. Näin haluamme varmistua turvallisuuteen, ergonomiaan ja asennukseen liittyvät seikat etukäteen. Kalusteet on huolellisesti mitoitettu ja ilmankierron esteettömyys tarkistettu. Koneiden tuottama lämpö ja kosteus tuovat rungoille aina lisähaasteita ja siksi Puustelli -runko, iso tai pieni, on ympärinauhoitettu kauttaaltaan. Ympärinauhoituksella on myös sisäilman puhtauden kannalta hyvin paljon merkitystä.

Kalusteiden yhteydessä tilatut kodinkoneet toimitetaan samalla autolla ja kannetaan aina sisälle. Vain muutamat, kaikkein suurimmat koneet vaativat oman erillisen kuljetuksensa, mutta toimitus ajoitetaan samaan asennukseen ja kannetaan kotiin asti.

 

 

Täydennystuotteet

Puustelli-kalusteiden yhteydessä tilatut täydennystuotteet toimitetaan myös samaan aikaan, että asentajalla on kaikki tarvittava heti saatavillaan. Kotiin kannetaan niin altaat, hanat, valaisimet kuin muutkin kalustetilauksen yhteydessä tilatut lisävarusteet. Joustava toiminta varmistaa sen, että asentaminen voi alkaa suunnitellusti.

Ekologinen valinta

Ekologinen valinta

Huomioimme kaikessa toiminnassamme ympäristövaikutukset.

Kiinnostuitko?