Keittiömallistot

Keittiöt kaikilla mausteilla

Keittiö on tänä päivänä yhteistä tilaa olohuoneen kanssa, jonka pelkkä keittiösaareke jakaa kahdeksi. Tämä asettaa lisävaatimuksia keittiösuunnitteluun sekä keittiömallien ja materiaalien valintaan, sillä ruoansäilyttäminen ja valmistus ovat edelleen ydinasioita, joita ei pidä ohittaa ulkonäköseikkojen vuoksi. Keittiössä tarvitaan yhä toimivuutta ja ergonomiaa kuten ennenkin. Kodinkoneiden käyntiäänet, höyryt ja ruoankäryt on syytä
huomioida, samoin astioiden kilinät ja kolinat. Tarvitaan myös laskutilaa, turvallista liikkumatilaa sekä riittävästi säilytystilaa astioille, välineille ja pienkoneille. Sama tilantarve on edelleen ruokatarvikkeillakin. Ja jätteitäkin syntyy entiseen tapaan.

Puustellin keittiösuunnittelijat ovat keittiösuunnitteluun erikoistuneita ammattilaisia, joilla on lisäksi takataskussaan kokonaisvaltaisen keittiöremontin opinnot. Saat asiantuntevaa, järjestelmällistä ja luottamuksellista palvelua heti alusta alkaen.

Aidot keittiömallit aidossa ympäristössä ovat avainsanat silloin, kun haluat nähdä todellisia vaihtoehtoja. Kurkistapa näiden keittiöiden lisäksi vielä osoitteeseen www.keittiogalleria.fi Puustellin sadat toteutuneet keittiömallit antavat varmasti ideoita myös omaa keittiötäsi varten.

Puun harmoniaaPuun harmoniaa

Puun harmoniaa

Massiivista puuta & aitoja puupintoja

Värien hehkuaVärien hehkua

Värien hehkua

Värit saavat keittiöt hehkumaan, myös vaaleat värit.

Ekologinen valinta

Ekologinen valinta

Huomioimme kaikessa toiminnassamme ympäristövaikutukset.

Kiinnostuitko?