Keittiöremontti puustellin tapaan

  Keittiöremontti sujuu kaikkein joustavimmin, kun sen jokainen työvaihe on ammattilaisten käsissä heti ensitapaamisesta alkaen. Puustelli-myyjät ovat keittiösuunnittelun ammattilaisia, joilla on lisäksi kokonaisvaltaisen keittiöremontin opinnot takataskussaan. He pitävät langat käsissään koko projektin ajan.

  Moni asia saattaa silti mietityttää, kun keittiön uudistaminen alkaa olla ajankohtaista. Miten asioiden kanssa pitäisi edetä ja kauankohan projekti vie aikaa? Uskallankohan ryhtyä koko hommaan, jos tästä aiheutuu vielä putki- ja sähkötöitä, lattiatöitä, seinien maalausta, tapetointia, listoituksia tai muuta korjattavaa? Kuka tekee mitä ja milloin? Mistä saan nämä kaikki materiaalit, tarvikkeet ja niiden asennuspalvelut? Ja mihin keittiöremontin hinta lopulta nouseekaan? Ehkä vaihdankin vain vähän modernimmat ovet ja vetimet vai riittäisikö pelkkä keittiön välitila?

  Nyt empimiset nurkkaan ja tervetuloa Puustelliin. Olemme alamme pioneereja ja kerromme, kuinka suureksi avuksi voimme Sinulle todella olla. Käymme tutustumassa remonttikohteeseen ja teemme suunnitelmat omat ideasi huomioiden maksutta. Sinulle jää mallien, materiaalien ja värien valinta, jossa Puustelli-ammattilaiset ovat konsulttinasi. Kokonaishintakin selviää jo tarjousvaiheessa. Rahoituksen piiriin voimme sisällyttää keittiökalusteiden, kodinkoneiden ja muiden varusteiden lisäksi kaikki Puustelli-hankinnan yhteydessä sovitut remonttitarvikkeet. Lisäksi rahoituksen piiriin voimme sisällyttää Puustelli-asentajien suorittamat työt, joille myönnämme kahden vuoden tehdastakuun.

  Puustelli All Inclusive mahdollistaa elämäsi helpoimman keittiöremontin. Laajuudessaan vastaavaa toista ei ole.

  Suunnittelu

  Voit huoletta kääntyä kokeneiden Puustelli-suunnittelijoiden puoleen kaikissa keittiöasioissasi. Me varmistamme, että kalusteet ja koneet on suunniteltu ergonomisesti oikein ja ne sopivat saumattomasti yhteen. Laatu ulottuu toiminnassamme kaikkialle. Suunnittelijoillamme on käytössään uusimmat suunnitteluohjelmat, laadukkaimmat materiaalit sekä ekologiset kodinkonevalikoimat. Viimeisimmät uutuudet löydät aina Puustellista. Suunnittelupalvelumme on luonnollisesti täysin maksuton.

  Mittaus

  Oikea mitoitus on yksi onnistuneen lopputuloksen peruspilareista. Ammattilaisemme tekevät lopullisen mittatarkastuksen puolestasi. He varmistavat paikan päällä, että kaikki tarpeellinen on otettu huomioon. Mittauspalvelumme on sinulle täysin maksuton.

  Valmistus

  Laatu on ollut meille Puustellissa aina kunnia-asia ja siitä meidät myös tunnetaan. Laatu näkyy pitkäikäisissä ja kestävissä tuotteissamme, jotka valmistetaan korkealuokkaisista ja luotettavista lähteistä olevista materiaaleista, ympäristöä kunnioittaen. Puustellista tilattu keittiö ja muut siihen liittyvät tilaukset ohjautuvat yhteistyökumppaneillemme aina ilman välikäsiä. Näin minimoimme inhimilliset virheet ja voimme palvella Sinua joustavasti ja tehokkaasti. Kaikki keittiöön tilatut oheistuotteet toimitetaan kalusteiden valmistumisen aikana Sinun keittiöllesi varattuun tilaan. Näin varmistumme, että asennus voi alkaa sovitulla hetkellä ja kaikki tarvittava on mukana. Kaikki Puustelli-hankintasi voit sisällyttää myös Puustelli-rahoituksen piiriin.

  Purku

  Vanhojen kalusteiden purkamisessa on monta huomioitavaa asiaa. Alta paljastuvien materiaalien turvallisesta käsittelystä ja kierrätyksestä on hyvä olla tietoinen. Myös korjaustarpeet on tärkeä selvittää ennen uusien kalusteiden asennusta. Sisustustyöt on hyvä ottaa jo heti alussa suunnitteluun ja kustannusarvioon mukaan. Meille niin purkutyöt, kierrätysasiat kuin sisustustyötkin ovat arkipäivää ja toteutamme ne joustavasti ja ammattitaidolla. Purkukustannukset voit myös sisällyttää Puustelli-rahoituksen piiriin.

  Remontti

  Puustelli-remontin toteuttavat aina kokeneet ammattilaiset. Keittiöremontin yhteydessä kohennetaan usein myös muun ympäristön sisustusilmettä. Remontin joustava eteneminen vaatii hyvää suunnittelua ja työvaiheiden aikatauluttamista. Jokainen työvaihe vaatii osaamista, jotta aikatauluissa pysytään suunnitellusti. Remonttikustannukset voit myös sisällyttää Puustelli-rahoituksen piiriin.
  Katso tästä lisää.

  Toimitus

  Puustelli-toimitus tarkoittaa sitä, että kalusteiden lisäksi samassa toimituksessa ovat myös keittiöön tilatut altaat, hanat ja koneet. Jokainen tuote on huolellisesti pakattu, vakuutettu ja ne kannetaan kotiisi asti. Ilmoitamme hyvissä ajoin etukäteen tarkan toimituspäivän ja tarkennamme myös kelloajan. Puustelli-kuljetuskustannukset sisältyvät myös Puustelli-rahoituksen piiriin.

  Asennus

  Puustelli-asennus tehdään aina takuutyönä. Kodinkoneiden ja vesikalusteiden asennukset hoitavat luotettavat ja joustavat kumppanimme. Purkutöiden yhteydessä aloitetut sisustustyöt viimeistellään tässä vaiheessa. Kun keittiö on valmis, jäljellä ovat enää loppusiivous ja työn hyväksyminen. Samalla luovutamme sinulle keittiön huoltohoito- ja takuuasiakirjat. Asennuspalvelun kustannukset voit myös sisällyttää Puustelli-rahoituksen piiriin.

  Rahoitus

  Puustelli-rahoitus kattaa kalusteet, sähkö-, putki- ja asennustyöt, kaikki Puustellista hankitut tuotteet kuten kodinkoneet, altaat, hanat ja sisustusmateriaalit. Näin saat valmiin keittiösi kokonaishinnan ja rahoituspäätöksen jo heti myymälässä. Yksi kokonaislasku juuri Sinulle sopivissa erissä. Helppoa ja vaivatonta. Hae rahoitusta tästä linkistä.

  Takuu

  Puustelli-tuotteiden toimivuustakuu on 10 vuotta. Tuotekohtaiset mekanismeille myönnetyt takuut ovat parhaimmillaan jopa 30 vuotta. Lisäksi myönnämme Puustelli-asentajien tekemälle asennustyölle kahden vuoden tehdastakuun. Tuotteet, joita emme itse valmista, kuten kodinkoneet, altaat ja hanat, takuuaika on 2 vuotta. Tutustu takuuehtoihin tarkemmin myymälässämme. 

  Yritysmyynnissä ja rakennusliikekohteissa takuu on Rakennusalan YSE:n mukainen 2 vuotta.

  Tyytyväisyys

  Asiakastyytyväisyys on meille tärkeintä. Emme tingi palveluistamme tai tuotteittemme laadusta, vaan kehitämme niitä jatkuvasti. Puustelli-kalusteet kestävät aikaa ja niitä on mahdollisuus täydentää vielä vuosienkin jälkeen. Mittaamme asiakastyytyväisyyttä palautekyselyllä ja palautteiden perusteella olemme onnistuneet työssämme erinomaisesti. Puolueettomien** tutkimusten mukaan 92% asiakkaistamme on tyytyväisiä toimintaamme ja suosittelee meitä. Ei liene sattumaa, että olemme olleet alan markkinajohtaja ja suunnannäyttäjä jo 35 vuotta.

  ** Innolink Research 2013

  huolto

  Huolto ja hoito

  Puustelli-keittiö kätkee sisälleen paljon tekniikkaa, mekanismeja ja elektroniikkaa. Suosittelemme lukemaan hoito- ja huolto-ohjeet huolellisesti läpi. Noudattamalla ohjeita varmistat keittiön toimivuuden, sekä arvon ja takuun säilymisen. Mikäli olet epävarma jonkin asian suhteen tai tarvitset huoltotoimenpiteissä apua, otathan yhteyttä sinua palvelleeseen Puustelli-myyjään.

  Selaa hoito- ja huolto-ohjetta tästä linkistä.
  Halutessasi voit myös tilata keittiösi kunnossapitotyön Puustellista tästä linkistä.
  Ammattilaistemme suorittama keittiön kunnossapitotyö voi sisältää ovien ja etusarjojen säätämistä, puutasojen huoltoa, pieniä maalaustöitä, silikonien vaihtoa tai vetimien vaihtoa ja myös erikseen sovittavia pieniä keittiön uudistuksia. Kunnossapidon yhteydessä emme huolla kodinkoneitasi.

  Keittiön kodinkoneiden huoltoon liittyvät yhteystiedot löytyvät merkkikohtaisesti tästä linkistä.
  Mikäli etsimäsi tuotemerkki ei ole listalla, otathan yhteyttä Puustellin asiakaspalveluun.

   

  Ekologinen valinta

  Ekologinen valinta

  Huomioimme kaikessa toiminnassamme ympäristövaikutukset.

  Kiinnostuitko?