Ideakirja

Keittiö on suuri hankinta ja investointi. Sen valinnassa ei pidä hätiköidä. Ota siis mukava asento ja uppoudu Ideakirjan maailmaan. Ideakirja tarjoaa inspiroivia keittiökokonaisuuksia ja apua suunnitteluun. Saat siitä ideoita tyyleistä, mutta jokainen Puustelli-keittiö mitoitetaan ja suunnitellaan yksilöllisesti, toiveidesi mukaan.

Vihreä Kirja

Jokainen Puustelli-tuote on saatettu maailmaan vastuullisesti sen alkumetreiltä lähtien. Puustelli-tuotteet kuuluvat jo lähes kaikki myös M1-luokkaan, joka on sisäilmaluokituksen paras taso. Kalusteet ovat puhtaita, niissä ei ole hajuhaittoja, ne eivät aiheuta ärsytyksiä, eivätkä allergisoi. Puhdas sisäilma on terveydelle ensiarvoisen tärkeää.

TailorMade linjamitoitus

Puustelli TailorMade-mitoitus mahdollistaa ergonomisen keittiötyöskentelyn jokaiselle meistä. Kolme työkorkeutta Low, Medium ja High, neljä säädettävää sokkelikorkeutta, sekä toistakymmentä tasovahvuutta, viimeistelevät ergonomisen korkeuden äärimmäisen tarkasti. Tämän lisäksi jokaisen keittiön 3D-linjat säilyvät virtaviivaisesti lukuisten mittavaihtoehtojen myötä.

 

 

Materiaalit opas

Käytännön toimivuus niin keittiössä kuin muuallakin kodissa syntyy hyvästä suunnittelusta ja oikeista materiaalivalinnoista. Materiaalit Oppaasta löydät lisätiedot Puustelli-materiaaleista ja tuotteista. Hyödynnä sitä yhdessä Ideakirjan kanssa.

More opas

Puustelli MoreOpas tarjoaa nimensä mukaisesti ENEMMÄN!

Kaikki oppaassa esitetyt tuotteet on valittu hyvin huolellisesti ja niiden yhteensopivuus Puustelli-kalusteiden kanssa on tehtaallamme huomioitu.

Koneet opas

Puustelli KoneetOppaan tuotevalinnoissa on huomioitu jo valmiiksi, että koneiden valinta, myös Sinun keittiöösi, olisi mahdollisimman helppo ja vaivaton. Keittiön tyyliin tai kokoon katsomatta.

Täydellinen keittiöremontti ABC

Keittiöremonttiin ryhtyminen aiheuttaa monille harmaita hiuksia ja herättää tarpeetonta epävarmuutta. Mitä keittiöremontti maksaa? Kuka hoitaa asennuksen? Milloin remontti tulee valmiiksi? Tuleehan lopputuloksesta hyvä? Tämä opas antaa tyhjentävät vastaukset näihin ja moniin muihin keittiöremonttiin liittyviin kysymyksiin. Täydellinen keittiöremontti ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Hoito- ja huolto-ohjeet

Noudattamalla näitä hoito- ja huolto-ohjeita varmistat takuun säilymisen sekä keittiön toimivuuden vuosiksi eteenpäin. Suosittelemme, että luet hoito-, huolto- ja käyttöohjeen huolellisesti. Näin saat parhaan hyödyn kalusteistasi ja varmistat kalusteiden toimivuuden, sekä arvon säilymisen jatkossa.